‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2012. June 05. 13:56:35 #20727

A Lamantin (2.rész)

Tehát kiérünk. Az utat nem részletezném, mert kb. így nézne ki: Suhanunk, oszlopok, autók, oszlopok, autók, oszlopok, autók, suhanás, oszlopok, autók, oszlopok, autók, oszlopok, suhanás... Na ugye, hogy túl eseménydús lenne hosszan kifejteni, nem is férne ki semmilyen blogba, ha mindet felsorolnám.
Szóval kiérünk. Már minden adott el bulihoz, a résztvevők már helyet foglaltak és felkészültek a fogadásunkra. Remek fiúk, ezt várja a Don!
Megfutottuk a szokványos érkezőköröket, puszi, puszi, pacsi, pacsi, kiss, kiss, bang, bang, SZEVASZTOK!!!

Féktelen futkorászás kezdődik, apáék balra el focizni, maradok, nem alacsonyodok le mindenféle labdakergetős játékhoz, nyomjátok fádre, ha néktek ez köll, leglább lehet rosszalkodni, nem szól rám!
De! És mint tudjátok, mindig ez a de! Volt ott egy momentum, ami nem kis árnyékot vetett a féktelen bulira. Volt ott egy robot. Igen feleim, jól olvassátok, egy robot, T1000, vagy mi a tök. (gy.k.: Terminátor, T1000, mimetikus polialoid, folyékony fém...)
Ki nem találnátok, hát persze, hogy a robotunkkal gyült meg a bajom a nap folyamán. Persze, mint kiképzett harci eb, felkészítettek engem mindenféle harci robotok elleni hadviselésre is, úgyhogy mondhatjuk, nem rittyentettem össze magam, mindenféle robotikától.
De meg kell jegyeznem, e robot rendkívül jól volt kidolgozva, mert teljesen olyan volt, mint egy ember, még beszélni is tudott, egyedül a jobb lábán lógott ki a belső fémváz. Terminátor ez én mondom: Élő szövet a belső fém vázon. De én kiszúrtam robot, engem nem dobsz át!

Szóval e robot belémkötött. Sérült lehetett, sejtem azért is látszott a belső fém váza, mert azt a lábát pihentette. Teljesen olyan volt, mint az emberek járógépe, még ezt is sikerült leutánozni, de nyugalom srácok, láthatjátok, én az ilyen finom trükköket is kiszúrom. Mivel nem tudott harcirobi módjára mozogni, verbélisan inzultált.

3.rész:
http://www.bloki.hu/berczy04/mexi/blog/20728/a-lamantin-3resz

Hozzászólások száma: 0