‹‹‹ vissza Limó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Limó), 2010. April 24. 12:00:58 #7488

4. napom a kutyasuliban

Valami fantasztikus időnk volt ma reggel. Ezért is voltunk szerintem meglepően kevesen az őrán. De számomra sok volt az új kutya, pl egy pici oroszlánkutyus, egy spicc, egy skót juhász meg egy kölyök jack Russel terrier.
Van egy keverék kutyus, a Zuzu, akit kidobtak, de szerencsére jó gazdikhoz kerültek. Ők most voltak másodjára. Hasonló problémái vannak, mint a Niának volt, nagyon ellenséges a többi kutyával. De úgy látszik velem egész jól kijön. Ennek az én gazdim is, Zuzu gazdija is és az oktató is nagyon örül.
Szépen csinálgattuk a feladatokat, bár a fekvésem még mindíg nem túl jó. Viszont már a gazdi is észrevette azt, amit az oktató már előző órán is mondott, hogy másképp viszonyulunk egymáshoz, jobban ragaszkodom hozzá. Tetszik is, hogy intenzíven foglalkoznak velem
Most megint egyedül maradok, mert a Nia megy találkozni sok más kutyussal, ismét...én is akarok menni.
Erről jut eszembe, azt mondja az oktató, hogy az legyen a következő cél gazdinak, hogy két kutyával (Nia és én) egyszerre menjen ezekre a találkozókra, BKV és egyéb finomságok.....éllunk elébe, de úgy érzem, ez még nem mostanában lesz.

Hozzászólások száma: 1

Írta gazdi (), 2010. November 05. 21:09:33 #723165

Akkor haladsz Limó Egyszer csak menni fog az a fekvés...