‹‹‹ vissza Limó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Limó), 2010. May 01. 11:44:34 #7629

5. napom a kutyasuliban

Megintcsak meleg napra ébredtünk. Az oktató egy kicsit késett, mert lerohadt az autója, de mia ddig jól elvoltunk. Nagyjából. Volt egy kis incidens...szerencsére nem velem. Van egy kis kutyus, aki nagyon félős és van egy hatalmas nagy, aki meg rámenős. Ezzel nagy gond nem is lenne, ha hallgatna agazdájára és a gazda hívná is, segítené a másikat. A többieknek kellett közbelépni, ebből lett egy kis sértődés...de majd meglátjuk, hogy a továbbiakban, hogyan hasznosítja azokat a dolgokat, amiket az oktató elmondott neki.
A magam részéről, nem nagyon törtem magam, vagy csak a meleg miatt voltam kelekótya. Voltak dolgok (fekvés, szociális viselkedés, láb mellett haladás) amik nagyon jók voltak, mások viszont egyáltalán nem (láb mellett ülés, helyben maradás).
A csúcs pedig az volt, amikor óra közepén cak úgy eltűntem. Gazdi már sejtette, hogy hová. Ugyanis a menhelyről kiengették Pityut, a lovat kicsit legelni. Hát nekem feltétlenül meg kellett néznem közelebbről
Más. Van egy kis kutyus, Sparrow, a Jack Russel terrier, akivel most találkoztam másodjára. Annyira kis közvetlen, örökmozgó, hogy egész jól eljátszottunk. mondjuk vele ki nem?
Aztán Majával, a westivel picit ledőltünk egymásnak simulva az árnyékban. Tényleg csak pár pillanat volt, e olyan jól néztünk ki együtt
Jövő héten lehet nem megyek, mert a gazdi a Niával akar kutyafuttára menni. De hát ez van...majd itthonról drukkolok nekik.

Hozzászólások száma: 2

Írta gazdi (), 2010. November 05. 21:11:45 #723171

És tetszett a ló? Hallom meg a fekvés, gratula
És téged nem visz?

Írta Sumi gazdi (Sumi), 2010. May 03. 12:32:31 #470333