‹‹‹ vissza Limó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Limó), 2010. May 24. 09:39:56 #8166

2010.05.23 - Hancúr Party

Gazdi bármennyire is próbálkozott, nem tudott lefárasztani. Pedig mozgalmas napom volt.
Először is kibuszoztunk a Népligetbe. még az odafele úton megszakítottuk a buszozást 3 megállónyi sétával, hogy jobban viseljem a közlekedés eme furcsa módját. Mikor megérkeztünk a Népligetbe Heki és Gege fogadott. Heki hatalmas hűbele szeretettel, Ge egy kis mérges helyrerakással (tudjam már hol vagyok ). Szép lassan megérkeztek a többiek is. Fannival jókat lehetett szaladgálni, de sokszor a szokatlan illatok jobban érdekeltek. Mikor mindenki megérkezett, átvonultunk egy másik tisztásra. Ott felkergettem egy mókust a fára, ami nagy elégedettséggel töltött el. Burkus gazdiék jóvoltából még fagyit is ettem (Köszönjük!). A nagy tömegben volt rohangálás, birkózás, botozás, ásás, stb.
na aztán kipróbáltuk az őrző-védő foglalkozást. Félkörbe álltunk, én valahol a közepén, hogy jól lássam mit kell csinálni. Hát...a többiek majd meg vadultak, mentek karra, hurkára, ugattak, acsarkodtak, teljesen fel voltak pörögve...én meg inkább békésen meghúzódtam. Úgy látszik, ez nem az én műfajom. Majd a Nia erősködik helyettem.
Hazafelé vettük az irányt. Hangával a Stadionoktól sétáltunk a Blaháig. Ott megnéztem, hol is lakik ő, egyúton kipróbáltam a liftet is. Izgalmas volt, de elég is egyenlőre
A Blahától a körúton keresztül, át a Petőfi-hídon sétáltunk a Kosztolányiig. Gondolta gazdi, na most jó lefáradok és végre nyugton maradok a buszon. Hát nem jött be a terve. Ugyanúgy ugrabugráltam és nyavajogtam. Hazasétáltunk a megállóból, de még így sem voltam fáradt. Legközelebb egy aktívabb túrára kéne vinni, akkor talán. ;)

Hozzászólások száma: 3

Írta gazdi (), 2010. November 05. 21:19:23 #723194

Nagyon jó lehet akkor Limó!

Írta vorosritty gazdi (Limó), 2010. May 24. 09:34:40 #502112

Hát, gazdi egy kicsit több közös játékra számított. Sokszor elmentem egyedül ide-oda csavarogni. De azért jó volt. Archival és Fannival külön játszottam is.

Írta fireman gazdi (Hektor), 2010. May 24. 08:24:02 #502008

Biztos Duracel elemmel megy a Limó
Nagyon jól viselkedett igazi csapatjátékos a csajszi