‹‹‹ vissza Limó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Limó), 2010. June 26. 11:35:13 #8828

9. napom a kutyasuliban

Érdekes volt ez a mai óra. Igaz megint kevesen voltunk, csak négyen. Volt sok sikerélményben részünk, de olyan dolgok is, amiből láttuk, hogy gyakorlást igényelnek.
Az óra elején nagy volt a csönd. Alapvető gyakorlatokat csináltunk, de az volt benne a különleges, hogy vagy csak nagyon halkan mondták a gazdik a parancsot, vagy csak kézjeleket használtak. Örömünkre szolgál, hogy mi ezt NAGYONJÓLcsináltuk. Viszont amit gyakorolni kell, az az utána lévő feladatsorból derült ki, minthogy kézjelek nélkül, csak parancsszóval kellett irányítani. Na, ez nekem nem nagyon ment. Sok-sok helyben maradós feladat is volt, ezeket egész jól teljesítettem.
A riadásaimról is kérdeztük az oktatót, ugye óra alatt is egyszer-kétszer lehetett látni rajtam, hogy mikor húzom össze magam. Megállapítottuzk, hogy alapjában véve nem vagyok egy elveszett eb, mert sétálgatok erre-arra, ismerkedem mindenféle élőlénnyel. Hirtelen mozdulatoktól, leginkább ha emberektől érkezik, akkor rettenek meg. az oktató azt mondta gazdinak, hogy valószínüleg ezt hoztam magammal az ősöktől, úgyhogy maximum kicsit csillapítani lehet, teljesen kiölni biztos, hogy nem, mert egy váratlan szituációban ugyanúgy elő fog jönni. Hát ez van...de azért próbálkozunk, hogy legalább rosszabb ne legyen.
Egyébként jól éreztem magam, mert rengeteg-rengeteg dícséretet és simit és jutufalatot kaptam a gazditól. Megdolgoztam érte rendesen
A Mona gazdái csináltak fotókat is, ha megkapjuk őket, fel is töltünk ide egy párat.

Hozzászólások száma: 1

Írta gazdi (), 2010. November 05. 21:31:08 #723218

Ügyes vagy