‹‹‹ vissza Limó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Limó), 2010. July 13. 00:13:42 #9181

Virsli visszahozó bajnok lettem :D

2010. július 10-11 egy nagyszerű hétvége volt. A hancúros pajtásaimmal lementünk Sarudra, ahol sok izgi dolog történt.
Már eleve az, hogy mennyit autóztam rendkívüli volt. Amikor megérkeztünk, egy nagy kertben rohangálhattunk és minden házba bemehettünk, sőt, a gazdi mellett aludhattunk.
Volt játék is. ki mit tudban megmutattuk, hogy a gazdi néma (csak kézjelekkel) utasításait hogy teljesítem...vagy épp nem teljesítem
Voltak szokatlan, de érdekes feladatok is....pl a kertben eldugott jutalomfalatkákat kellett megtalálnunk. Na hát ez volt az a versenyszám, amit még kezdés előtt profin teljesítettünk a Niával, mivel egy-egy ilyen falattal jelentünk meg, gazdi meg csak nézett, hogy ez most honnan van Persze utána már egyet sem találtunk, inkább a gazdi.
Volt még jópár feladat, de a legemlékezetesebb a virsli visszahozó szám volt. Én voltam az első, aki valóban visszavitte az eldobott virslit Gazdi szóhoz sem jutott (azt mondták, olyan voltam, mintha egy szivar lógna ki a számból, persze fotó nem készült róla).
Mindekni jutalmazva lett finom falatokkal, aminek mi nagyon örültünk
Este volt szalonnasütés. Mi a Niával ugye már gyakorlott kunyerálók vagyunk, ha valaki kint készíti a kajáját, hát természetesen közrefogtuk a gazdit 1-2 jó falatért. De ő olyan szőrösszívű tud lenni...úgyhogy próbálkoztunk másnál is na azért kaptunk a végén a gazditól is.
Az egyik lábacskám megsérült ismeretlen okokból (talán egy kipattanó parázsra léptem rá), de semmi komoly a doki szerint.
Megvolt az első nyíltvizes élményem is Wáá, az milyen jóó volt! Először nem mertem bemenni, de gazdi becsalogatott és gyorsan rájöttem, hogy ez milyen jó. Annyira élveztem, hogy hasasokat ugráltam a vízbe és rohantam ösze-vissza, meg hemperegtem és megint ugráltam...
Összefoglalva, nagyon jó volt a hétvége, a hazafelé úton már aludtam is, ami nem mindennapi dolog. El tudtam volna még viselni egy darabig a nyaralást...legközelebb is biztos megyek.

Hozzászólások száma: 3

Írta gazdi (), 2010. November 05. 21:33:29 #723225

*Szuperül

Írta gazdi (), 2010. November 05. 21:33:10 #723224

Szuper érezted magad ezek szerint!

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. July 13. 06:46:31 #570238

Örömmel olvastam, hogy milyen szuperul érezted magad a barátaiddal.